Place de dough on a floured surface and leave for 5 minutes. Knead and stretch for 2 minutes. Mould into a ball, rest for 5 minutes.
Shape the dough and place on to a greased baking tray or into a large loaf tin
Cover with a damp cloth or cling film and leave to rise in a warm place until the dough has the double in size for 30 or 40 minutes.
Pre-heat the oven for 230ºC or 210ºC.
Uncover and bake in the oven for about 30 minutes for a loaf, until golden brown and sound hollow when you tap the base.
Turn out and cool on a wire rack.
Before / Antes
Misture na tigela água e farinha e mexa durante 5 minutos, para formar uma bola de massa.
Coloque a massa numa superfície enfarinhada e deixe repousar por 5 minutos. Amasse e estenda por 2 minutos. Molde numa bola, e deixe a descansar por 5 minutos.
Modele a massa e coloque numa forma.
Cubra com um pano húmido ou filme de plástico e deixe crescer num local morno até que a massa tenha o dobro de tamanho, 30 ou 40 minutos.
Pré-aquecer o forno a 230 º C ou 210 º C.
Descobrir e assar no forno por cerca de 30 minutos para um pão, até estar a dourar e som oco quando toca a base.
Retirar e esfriar sobre uma grelha.
During / Durante
After / Depois
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